VVOR selectie klaar voor seizoen 2015-2016

De selectie van VVOR, ook komend jaar weer onder leiding van hoofdtrainer Peter van Gestel en assistent trainer John van Veen, is rond. De selectie heeft afgelopen periode een ware metamorfose ondergaan. Zo hebben een groot aantal spelers besloten de vereniging te gaan verlaten, te stoppen of in een lager (vrienden)elftal te gaan voetballen.

Oer-VVOR’er Jordy Damen (meer dan 250 wedstrijden) heeft besloten te stoppen in verband met de reisafstand tussen zijn woonplaats Breda en Rotterdam. Ook is Jordy pas geleden vader geworden, wat ook meegewogen heeft in zijn besluit om te stoppen.

Jeffrey Berkhout zal na de zomerstop te bewonderen zijn in ons 3e elftal. Stefan Smalheer, keeper van ons 2e elftal, gaat na een aantal seizoenen de selectie verruilen voor ons 3e elftal.

Jeroen Adelmund, afgelopen seizoen onze 1e keeper, heeft ervoor gekozen om de keepersstrijd aan te gaan met de keepers van Neptunus-Schiebroek. Jeroen heeft de overstap gemaakt van de junioren naar de senioren van VVOR en gaat nu in een andere omgeving kijken of hij zich verder kan ontwikkelen.

Mark Kruithof en Marco Verhorst zullen hun kunsten gaan vertonen bij onze “Buren aan de andere kant van de metro” Alexandria’66 3.

Arco Breidenbach gaat komend seizoen ‘terug’ naar zijn vrienden van Capelle 3. Orlando Moti heeft besloten om te stoppen. Nieuw elftal of vereniging is (nog) niet bekend. Jose Borges Oliveira heeft halverwege het seizoen al besloten om te stoppen. Ook zijn nieuwe vereniging is nog niet bekend.

????????????????????????????????????

Tegenover het vertrek van een aantal selectie-leden zijn wij blij te vermelden dat we een aantal spelers mogen verwelkomen:

Kirill van Oost (Alexandria ’66), Patrick Nieuwerf (DCV 2), Tim Kind (VOC), Devante Sno (DCV), Julian van Geest (XerxesDZB 2), Justin Vaane (ZSC ’62 Zeeland), Jeffrey Feijen (jeugd XerxesDZB), Youness DouhDouh (jeugd A’66)

Tevens zullen er een drietal eigen jeugd spelers overkomen vanuit de A1: Sam Nieuwenhuizen, Nizar El Manouzi en Thomas Stoffels )Thomas zal bij de A1 spelen en gaat met de selectie meetrainen.

De technische staf en het bestuur van VVOR zijn erg verheugd dat er een aantal jeugdspelers en ex- VVOR leden in de selectie spelen komend seizoen. Trainer van 2e elftal John van Veen krijgt weer de zware taak om komend seizoen spelers zo te ontwikkelen dat er een aantal talenten in het seizoen 2016-2017 kunnen doorstromen naar het 1e elftal. VVOR 1 zal zich gaan richten op een plek bij de eerste 4, wat normaliter een plek zal opleveren in de nacompetitie. Tot slot: Ieder een fijne vakantie gewenst!