Seizoen 2016-2017

Het seizoen 2015-2016 is achter de rug en de voorbereidingen voor het seizoen 2016-2017 zijn in volle gang. Binnenkort zal op onze site uitgebreid informatie te vinden zijn, maar nu vast de eerste mededelingen.
De jeugd zal komend seizoen spelen onder nieuwe categorienamen. Hierover berichtten we al eerder op onze site, lees dat hier. Trainingen zullen tot de vakantie zijn volgens het schaduwprogramma aangezien we alleen gebruik kunnen maken van het kunstgrasveld. Check wel even of het complex open is want ook voor de kantinevrijwilligers begint de vakantie.
In de meeste jeugdcategorieën hebben we een wachtlijst, in de JO7 en JO6 (mini’s), JO17 (B) en MO12 (meiden D).
Op de site van de KNVB is ook de speeldagenkalender 2016-2017 te vinden, de eerste bekerwedstrijden zijn op 27 augustus.
Voor veel leeftijdscategorieën zijn we nog op zoek naar begeleiding van met name niet selectieteams dus als u wilt meehelpen aan het voetbalplezier van onze kinderen en het versterken van de vereniging die V.V.O.R. nu is kunt u contact opnemen met jeugdbestuur@vvor.nl

Veel spelers (oa die van E naar OJ11 (D) gaan) moeten nog een pasfoto inleveren. Zonder pasfoto geen spelerspas en zonder spelerspas niet voetballen. Ook zijn er nog spelers die nu 2e jaars B zijn en volgend seizoen OJ11 (A) die nog een spelregelbewijs moeten halen vóór het nieuwe seizoen.

prettige vakantie,
jeugdbestuur V.V.O.R.