Run For Kika Rotterdam

Run For Kika
Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa! Bij dit sponsorevenement halen deelnemers zoveel mogelijk geld op voor Stichting Kinderen Kankervrij. Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!


Run For Kika Rotterdam

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie op 6 locaties in Nederland. Ga de uitdaging op 24 juni in Rotterdam aan met de 10 KM Run of kom in KiKa-oranje sferen met de 5 KM Orange Run. Voor de kleintjes is er een te gekke KidsRun van 200 m, 500 m en 1 km. Geniet van de foodtrucks, doe mee met de spelletjes en laat je meenemen door het indrukwekkende podiumprogramma. Kijk voor meer informatie op https://www.runforkika.nl/rotterdam en schrijf je in!

(Dit is geen VVOR activiteit, maar VVOR steunt RunForKika met het promoten van dit evenement)