VVOR gaat op hemelvaartsdag voor de periodetitel

V.V.O.R. staat momenteel virtueel op de 2e plaats in de 3e klasse C en heeft nog een kleine kans op directe promotie. Volgende week donderdag 10 mei spelen ze thuis tegen Bolnes. Bij winst zijn ze winnaar van de 2e periode wat recht geeft op het spelen van de nacompetitie.

Dus mensen: kom de hoofdmacht aanmoedigen. Gewoon op een speciale donderdagmiddag op De Venhoeve !!!! Aanvang: Half drie.

Voor het komend seizoen krijgt de selectie steeds meer vorm.

In de afgelopen periode zijn er gesprekken gevoerd met spelers van de huidige selectie en een groot aantal spelers heeft toegezegd om ook volgend seizoen voor onze mooie vereniging uit te komen. Dit zijn: Dayne de Weerdt, Jeffrey Feijen, Roy de Melker, John Goncalves, Mike Marengo, Sebastiaan Houtgraaf, Mitchell Pijpers, Bowy van de Veerdonk, Sam Nieuwenhuizen, Nizar El Manouzi, Nick van Eersel, Rhandy Rademaker.

Met enkele spelers zijn we nog in gesprek, we gaan ervan uit dat we op korte termijn ook hier duidelijk over kunnen geven. Tevens komen er 3 nieuwe spelers bij de selectie: Danny Slegtenhorst, Semir Golic en Maldini Maris Cruz.

Vanuit de jeugdopleiding zal 1 speler de overstap van de JO19-1 naar de senioren selectie gaan maken.