VVOR werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Bij VVOR komen de jonge leden vooral uit Rotterdam, maar ook zeker uit Capelle aan den IJssel. Wil uw kind bij ons komen sporten, maar heeft u daarvoor niet genoeg geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt deelname wél mogelijk. Verschillende van onze jeugdleden maken al gebruik van een bijdrage. Ook uw kind is van harte welkom.

Lidmaatschap, kleding en attributen
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt (een groot deel van) de contributie voor het lidmaatschap en eventuele kleding en attributen die nodig zijn. De bijdrage voor sport is maximaal € 225,00 per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Aanvraag?
Een aanvraag doet u met behulp van een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding en verzorging van uw kinderen. Zoals een leraar, het CJG of Welzijn Capelle.

Voorwaarden en aanvraagformulier
Kijk voor de voorwaarden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur op capelleaandenijssel.nl/jeugdfonds. Hier vindt u ook de lijst met Capelse intermediairs en het aanvraagformulier.

 

AMSTERDAM – voetbal bij voetbalclub WV-HEDW , foto’s voor Jeugdfonds Sport en Cultuur, COPYRIGHT KOEN SUYK

https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Jeugdfonds Sport & Cultuur is de nieuwe naam voor de samenwerking tussen het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

Capelle aan den IJssel
Dankzij een bijdrage konden het afgelopen jaar bijna 1.000 Capelse kinderen sporten of een cultuuractiviteit doen. Uiteraard willen we, onder de nieuwe naam, graag nóg meer kinderen bereiken die opgroeien in gezinnen met een lager inkomen.