JO19-1 sluit af in stijl

Na een sterke bekercompetitie is JO19-1 met hoge verwachtingen aan de competitie begonnen. Enthousiasme en aanvallend voetbal werd beloond met een 1e plaats in de najaarscompetitie en promotie naar de 2e klasse. En-passant pakt een opgedeeld team de 1e en 3e plaats tijdens het oliebollentoernooi. De competitie in de 2e klasse kende wat tegenslagen, maar het doel om te handhaven in de 2e klasse is bereikt.

Zaterdag werden de laatste voetbalminuten van dit seizoen gespeeld. Zoals we inmiddels wisten was een vroege wedstrijd om 10.00 uur niet onze beste wedstrijd. Daarna gingen alle remmen los en werden onze concurrent uit de 3e klasse en de kampioen uit de 2e klasse met veel bravoure aan de kant gezet en was de 1e plaats voor ons.

Het grootste deel van de groep gaat verder als het 6e. Senioren maak je borst maar nat! Met de overgebleven spelers gaan we op zoek naar nieuwe successen in de 2e klasse.

Jan Vos bedankt dat je de spelers zo fit en scherp hebt gekregen. Guido bedankt voor alle hulp rond de trainingen en wedstrijden. Ouders bedankt voor de sportieve aanmoedigingen. En spelers bedankt voor een fantastisch seizoen!

Onze beste prestatie van dit seizoen is vastgelegd op de foto. Niet dat kleine bekertje, maar het enorme plezier dat er (het hele jaar) vanaf spatte! Fijne vakantie mannen en tot volgend seizoen.