Trainingsmateriaal opruimen

Er wordt op VVOR intensief gebruik gemaakt van de velden op trainingsavonden. Zeker met de huidige situatie van trainen volgens het schaduwprogramma is het belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen aan het soepel laten verlopen van de avonden. Er zijn een paar simpele regels waar iedere VVOR trainer zich aan dient te houden:

Train op de locatie die het trainingsschema aangeeft voor jou team, ook als je niet gelukkig bent met die plek.
Zorg dat je op tijd van het veld gaat, zodat de volgende teams op tijd kunnen beginnen.
Neem na de training je materiaal mee van het veld af en zet de doeltjes die je gebruikt hebt langs de zijlijnen.
Als je het laatste jeugdteam van de avond bent sluit je het Koos-Ballenhok af. Sleutel zit aan de sleutelbos die in het houten ballenhok ligt. Dit hok blijft te vaak nog open staan met alle risico op diefstal van ons materiaal.
Als je als laatste team van een veld gaat doe je de verlichting uit. Sleutels liggen in het houten ballenhok.
Laatste teams van de avond (vaak senioren) sluiten ook de kleedkamerbuitendeur en het houten ballenhok af. Als alles is afgesloten geef je de sleutels in de kantine af en als de kantine al dicht is gooi je de bos door de brievenbus van het houten ballenhok.