Selectie Elftallen VVOR 1 en 2 door in KNVB-beker

De selectie elftallen van VVOR, het 1e en 2e, doen het goed in het KNVB bekertoernooi.

Het 1e elftal was al na 2 wedstrijden tegen respectievelijk Rotterdam United (7-1) en Gouda (5-1) geplaatst voor de volgende ronde. Afgelopen zaterdag stond de derby thuis tegen Swift Boys op het programma. Het werd niet echt een derby maar werd er wel een ‘klinkende’ overwinning behaald, namelijk 5-0. Na 3 gewonnen wedstrijden begint komende zaterdag uit tegen Leonidas de competitie. Leonidas heeft zich ook geplaatst voor de volgende ronde,.

Het 2e elftal was het bekerprogramma uitstekend begonnen door thuis te winnen (2-1) van het hoger geklasseerde N.S.V.V. . Echter na de verloren wedstrijd uit tegen De Jonge Spartaan (5-2) stonden alle ploegen gelijk in de rankschikking en waren er meerdere scenario’s mogelijk om de volgende ronde te bereiken. Uiteindelijk won het 2e van het naar de 3e klasse gedegradeerde SSS met 2-0. Door het gelijke spel op het andere veld kon ook het 2e afgelopen zaterdag vieren dat de volgende ronde was bereikt. Ook voor het 2e begint aanstaande zaterdag de competitie thuis tegen Be Fair, dat ook geplaatst is voor de 2e ronde.

Na afloop van de wedstrijden werd het bereiken van de volgende ronde gevierd met een uitstekend georganiseerde B.B.Q.. Er waren wat opstart problemen om de B.B.Q. aan te steken, maar na telefonisch contact met Henk van der Linden kon het vlees worden aangebraden.
Aansluitend op de B.B.Q. heeft de selectie de gezelligheid van de Rotterdamse stad bezocht en duurde het lang voordat het rustig werd………………

PvG

Foto’s VVOR Selectie:  https://myalbum.com/MitDesFotografie

Facebook pagina: VVOR