VVOR– VOETBALPLAATJES SPAREN BIJ Winkelcentrum Lageland en Jumbo Rotterdam Samuel Esmeijerplein

Winkelcentrum Lageland en Jumbo Rotterdam Samuel Esmeijerplein hebben ons bestuur benaderd voor een lokale voetbalplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel VVOR leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VVOR-leden zijn vanaf 9 januari verkrijgbaar bij Winkelcentrum Lageland en Jumbo Rotterdam Samuel Esmeijerplein. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met Winkelcentrum Lageland en Jumbo Rotterdam Samuel Esmeijerplein is ervoor gekozen om binnen onze club de jeugdteams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Op 3 en 10 november zijn de foto momenten, dan zullen door de clubfotograven de foto’s worden gemaakt. Uitnodiging hiervoor volgt via de teamleiding.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken.

Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden:

  1. al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en
  2. heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar:
www.Bmcc.nu/MyClubStars-toestemming-vvor
en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven vul dan de onderstaande gegevens even in:

————————————————————————————————————————————
JA, IK GEEF TOESTEMMING
om in de plaatjesactie mijn volgende gegevens te gebruiken: mijn portretfoto, een teamfoto waar ik op sta, een sfeerfoto waar ik herkenbaar op te zien ben, mijn naam, mijn teamnummer, mijn rol/functie bij de club (indien van toepassing).

Naam: ……………………………………………………

Teamnummer: …………………………………………………….

Rol/Functie bij club: ……………………………………………………

Handtekening: ……………………………………………………. (indien jonger dan 16:van ouder/verzorger)

Handtekening 2e ouder: …………………………………………………… (is vereist bij gescheiden ouders)
Lever dit formulier in bij VVOR (dit kan in de ‘grote clubactie’-doos die op de bar staat) of neem het formulier mee naar de fotosessie!