FC Social Challenge Cup bij VVOR

FC Social heeft in samenwerking met VoetbalRotterdam de grootste amateurnieuwssite van Rotterdam de FC Social Challenge Cup opgestart. Dit is een concept speciaal ontwikkeld om amateurclubs op een leuke manier in de media te brengen. FC Social komt samen met hun team langs op jullie voetbalvereniging om samen met spelers van het 1e elftal verschillende challenges op te nemen.

Dinsdagavond 16/10 deden 4 spelers van het 1e mee aan de Social Challenges Cup. Alles werd opgenomen en nu te zien. Kijk op voetbalrotterdam, maar sneller nog … klik hieronder op het filmpje. Veel plezier !!

FC Social Challenge Cup – VVOR

Vandaag in de FC Social Challenge Cup zijn we te gast bij 3e klasser VVOR uit Rotterdam Oost! Benieuwd hoe zij het gaan doen? Kijk dan naar de aflevering!

Posted by VoetbalRotterdam on Wednesday, November 21, 2018

 

Er is sprake van 3 challenges:

Vlakken schieten:
Bij het vlakken schieten is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit kan je doen door middel van de bal door de verschillende vlakken te schieten. De goal is namelijk verdeeld in negen vlakken. Links- en rechtsboven zijn goed voor 10 punten. Het bovenste middenvlak is goed voor 5 punten. Links- en rechts midden zijn goed voor 3 punten. Middelste midden vlak is goed voor 2 punten. De overige vlakken zijn goed voor 1 punt. De ballen worden van buiten de 16 meter geschoten.

Latje trap:
De tweede challenge is het wel bekende latje trap. De ballen zullen getrapt worden vanaf de 16 meter. Als je de lat weet te raken is dit goed voor 2 punten. Ze krijgen 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk ballen op de lat te raken.

Blinddoek:
De blinddoek challenge is misschien wel de leukste challenge van allemaal. Het is bij de blinddoek challenge de bedoeling dat elke speler vanaf de 11 meter de bal op de lat te schieten. Dit is zonder blinddoek geen probleem. Maar met de blinddoek om is dit een stuk lastiger. Als ze de lat weten te raken is dit goed voor 25 punten. Deze challenge zorgt voor hilarische momenten.

 

FC Social Challenge Cup – VVOR