Nieuwjaarsinstuif

Zaterdag 5 januari was de nieuwjaarsinstuif bij VVOR. Om 12:00 begonnen we met het Oliebollentoernooi, waar veel animo voor was. Deelnemers kwamen uit 45+, veteranen, JO19-3 maar ook waren er deelnemers die niet meer iedere dag actief voetballen. Winnaar werd het team dat uit de helft van VVOR 45+ bestond. Om 12:30 uur begonnen we met de wedstrijd oud-VVOR – nieuw-VVOR. Door de grote interesse van oud spelers (zegt wel iets over onze club!) werden het 2 wedstrijden van ieder 2x 30 minuten. De eerste wedstrijd werd 3-2 voor ‘nieuw’ en de 2e 5-2 voor ‘nieuw’. Belangrijker was uiteraard het weerzien met oude clubgenoten. Om 15:00 uur begon de nieuwjaarsinstuif. De speech werd gedaan door Henk van der Linden. Onderwerpen waren: de vacatures in het bestuur, de gestarte voetbalplaatjesactie, de verbouwing van de kantine en de felicitaties voor twee jubilarissen. Daarna bleef het nog lang druk en gezellig op de Venhoeve.