Grote Club Actie: Prijswinnaars beste verkopers 2018

Door het VVOR voetbalplaatjes verzamelboek is de grote club actie een beetje naar de achtergrond verschoven. Bij dezen staan we toch even stil bij het zeer goede resultaat van deze actie. Voor de verbouwing is ruim 2.500 euro binnengehaald. De opbrengst is hiermee fors hoger dan de afgelopen jaren. Dank gaat daarom uit naar de verkopers van VVOR en de kopers van de loten !! Bedankt

Nanne, Emma, Luke, Yannick, Dylan, Karim, Robbie, Koen, Twan, Miguel, Rayan, Binck, Shane, Madelief, Fabrice, Mees, Marcien, Quinn, Jarie, Danush, Ilay, Danilo, Daniel, Julius, Timo, Fender, Jop, Nils, Emilio, Bram, Aleksandar, Ivan, Tygo, Tijmen, Sem, Samuel, Jitze, Rodrigo, Giovanni, Jiro, Kenzo, Mees, Pim, meiden uit JO19-1, Elian, Janne, Dominique, Aclan, Quinn, Mats, Bas en de VVOR veteranen

De prijswinnaars ‘beste verkopers 2018’ hebben hun prijs inmiddels ontvangen. Nanne op nummer 1, Janne als tweede en een gedeeld 3e plaats voor Ilay en Mees.