In memoriam oud VVOR voorzitter Aad Menses

Zondag 14 april 2019 bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van dhr. Aad Menses, oud voorzitter van VVOR.

Aad is jarenlang lid en bestuurslid van VVOR geweest. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de verhuizing van VVOR naar een eigen locatie van de club aan de Boszoom. Door een verhuizing naar België, vanwege zijn werk, moest hij afscheid nemen als bestuurslid. Aad was een belangrijk en verdienstelijk lid van VVOR en staat dan ook vermeld op de plaquette van ” Ere leden en leden van verdienste” in de kantine van VVOR. Ook regelmatig bezocht hij de wedstrijden van het 1e team van VVOR als toeschouwer.

Wij wensen zijn vrouw Mieke en verdere familie en vrienden veel sterkte toe .
Namens het bestuur van VVOR,
Henk van der Linden