Verbouwingsperikelen

Beste VVO-ers,

De verbouwing en m.n. de vervanging van de pui is begonnen en we krijgen soms vragen van bezoekers die geen indruk krijgen hoe de kantine en de entree eruit gaan zien.
Daarom hier wat uitleg en foto’s:

Ten eerste wat we maar noemen het vooraanzicht van de kantine (“Zuidgevel”).
Het wordt een strakke lijn waarbij een nieuwe pui wordt geplaatst en de stenen gedeelten aan weerszijden een ander aanzicht krijgen en aansluiten aan het midden gedeelte:

De toegang tot de kantine (zie hieronder) komt aan de kant waar men het sportpark op komt lopen, bij het ballenhok (“Oostgevel”). Hier is ook de toegang naar kleedkamers.

De toegang naar de kantine is op dit moment wat lastig omdat men tijdelijk via de kantine aan de voorzijde binnen moet komen omdat de oude toegang niet meer bereikbaar is. De extra nooduitgang is dan tijdelijk via de bestuurskamer.
Excuses voor deze overlast.

Verder is er sprake van verbouwings-rommel die er helaas maar noodzakelijk gemaakt wordt. Eind mei moet dit opgelost zijn.
We rekenen op uw begrip.

Het Bestuur.