Crowdfunding actie opgestart voor méér dan een verbouwing; doet u mee ? we rekenen op u !

VVOR is een grote gezellige vereniging met veel jeugdteams, een goede selectie, 7 senioren teams, 1 zaalteam en een steeds groter wordende walking football team. En dat willen we graag continueren. Maar daar heb je randvoorwaarden voor nodig, zoals onder andere voldoende speel- en trainingscapaciteit en voldoende capaciteit om dit te kunnen realiseren in kleedruimte en kantine.

Het aantal speel/trainingsvelden is hiervoor maar net toereikbaar, doch de kwaliteit en kwantiteit van de kleedruimte en kantine laat behoorlijk te wensen over. Om u dit te kunnen aanbieden en om tevens voor de toekomst een degelijke en gezellige vereniging te kunnen blijven is VVOR aan het verbouwen geslagen.

Dat is hard nodig ook; de pui van de kantine is totaal aan vervanging toe, de toiletten voldoen niet meer aan deze tijd en bovendien is een invalidentoilet ook geen overbodige luxe.

We hebben een start gemaakt om dit grote probleem aan te pakken. De toiletgroep is inmiddels vervangen, mede door de inzet van enthousiaste leden (fikse besparing!). Maar niet alles kan door vrijwilligers uitgevoerd worden … ook gaan professionals aan de slag. De geschatte kosten voor de noodzakelijke vervangingen zijn voorlopig € 266.000,

We willen u verder een moderne, aan de eisen van deze tijd aangepaste en leuke kantine aanbieden.
Daar is meer voor geld nodig. Vandaar dat het bestuur een crowdfunding actie heeft opgestart:

https://crowdfundingvoorclubs.nl/vvor/home

Helpt u ons ?! Alle kleine en grote bedragen helpen. Ons streefbedrag € 10.000 Moet toch lukken !!!!!

Wat bieden wij u hiervoor als tegen prestatie:
• Openingsdag, incl gratis BQQ en drankje
• Gratis deelname aan Rad van fortuin met mooie prijzen tijdens de openingsdag
• Vermelding van uw naam / advertentie op de site en interne TV circuit gedurende een seizoen

Foto’s: