20190629 Voortgang verbouwing

Inmiddels zijn we na een moeizaam begintraject, toch gestart met de renovatie van ons club gebouw. Dit brengt behoorlijk wat improvisatie talent met zich mee, omdat we deze werkzaamheden tijdens het lopende seizoen moesten uitvoeren, (denk ook aan de grote toernooien en competitierondes).

Dit kon helaas niet anders, omdat we anders met de oplevertijden van de subsidieverstrekkers in de problemen zouden komen. (oorspronkelijke opleverdatum was 31-12-2018). Gelukkig waren de subsidie vertrekkers tolerant en gaven ons een half jaar respijt. Inmiddels is het vervangen van de pui (1e grote karwei) afgerond en het 2e karwei ( aanpassen ingang ed) bijna gereed.
Het volgende karwei (aanbrengen van 2 kleedkamers , verzorgingsruimte en vergaderzaal) gaat binnen kort van start en is zo mogelijk voor aanvang van de competitie gereed. Het mooie is dat we binnen de geraamde begroting kunnen blijven, doch dit betekent niet dat er geen extra middelen noodzakelijk zijn om het clubgebouw in zijn geheel voor de toekomst gereed te maken. Denk hierbij aan de kantine vloer, interieur, technische middelen enz. enz.

Om dit te kunnen realiseren heft het bestuur een nieuwe crowdfunding aangevraagd, die loopt, maar al te enthousiast is het verloop nog niet.

Wij vragen u dan ook, bezoek onze site en kijk eens of u de crowdfundings kas van VVOR kunt en wilt spekken. De actie is verlengd tot oktober 2019.

https://crowdfundingvoorclubs.nl/vvor/home

Hieronder wat recente foto’s;