Selectie VVOR op trainingskamp naar Spanje (Valencia)

Elk jaar gaat de selectie in de winter op trainingskamp, dit ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Voor het komend seizoen heeft de selectie zijn bestemming al gekozen. De selectie zal voor de tweede keer naar het buitenland gaan en wel naar Valencia in Spanje. V.V.O.R. heeft vorig jaar via Trainingskampen.nl het trainingskamp georganiseerd in Portugal, dit is zo goed bevallen dat ook voor het komende trainingskamp alles wordt georganiseerd via dezelfde organisatie. Omdat het trainingskamp zeer vroeg is vastgelegd kon Trainingskampen.nl een zeer gunstig tarief afgeven. Hierdoor zal het bestuur het jaarlijks te besteden bedrag gelijk kunnen houden aan voorgaande jaren en zullen de selectiespelers en staf leden voor 90% zelf hun reis bekostigen. Op dit moment gaan er 46 personen mee.

De selectie met staf zal verblijven in het 4* hotel Sea You Port in Valencia. In Valencia worden o.a. 2 wedstrijden gespeeld en zal er een veldtraining zijn op kunstgras en één op het strand (voetvolley).

De reis zal zijn vanaf vrijdag 10 januari tot en met maandag 13 januari 2020.

De technische staf