Vrijwilligers en spelers bedankt

Op 6 juli jl. hebben we gezellig kunnen nababbelen over het afgelopen seizoen. Alle vrijwilligers waren uitgenodigd om met elkaar na te praten over wat er goed ging of minder goed ging en dat deden we onder het genot van een drankje en een hapje.

Ongeveer 60 vrijwilligers warren aanwezig. Graag wil ik u en jullie allen, ook diegenen die verhinderd waren, bedanken voor de geweldige inzet die we met zijn allen dit seizoen getoond hebben.

Immers; zonder spelers kunnen we niet voetballen, zonder trainers en leiders kunnen we niet voetballen, zonder scheidsrechters en assistent-scheidsrechters kunnen we niet voetballen, zonder technische- en medische staf kunnen we niet voetballen, zonder tegenstanders kunnen we niet voetballen en zonder goede velden en kleedkamers kunnen we niet voetballen, zonder administratiemedewerkers en bestuur kunnen we niet voetballen en zonder schone shirts en schone kleedkamers kunnen we niet voetballen, zonder onderhoudsmensen kunnen we niet voetballen. En als we dan alsnog met plezier en sportief gevoetbald hebben, willen we graag iets eten of drinken, maar zonder kantinemedewerkers kunnen we dat niet en is het voetballen een stuk minder leuk.Kortom, zonder voldoende vrijwilligers en enthousiaste spelers is er helemaal geen VVOR.

Zien jullie nu hoe belangrijk jullie zijn?

Daarom lieve mensen, houden zo en hopelijk ook in het nieuwe seizoengaan we verder en rekenen we met zijn allen op jullie.
Bedankt en een fijne vakantie toegewenst en graag tot eind augustus, begin september.

Henk van der Linden,
(secretaris, ai voorzitter)