Jeugdcommissie

Voor veel van onze leden is de zomerstop begonnen. De jeugdcommissie draait echter nog op volle toeren. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in de laatste fase gekomen, maar uiteraard gaan we na de vakantie hier weer mee door. In de bezetting van de jeugdcommissie zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Rijk Gerrits en Berry Egging hebben om verschillende redenen aangegeven te stoppen. VVOR wil hen bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Voorzitter Marcel van Overbeek heeft besloten zijn taak neer te leggen, maar wel betrokken te blijven bij de jeugdcommissie. Zijn plaats wordt overgenomen door Kirsten Alarcon Moena. Kirsten zal vanaf eind augustus aan de klus beginnen. Kees Arkenbout heeft ook door drukte besloten uit de jeugdcommissie te stappen, maar hij blijft wel aan als wedstrijdsecretaris en daar zijn we erg gelukkig mee. Dick Fransen is al enige tijd geleden toegetreden tot de jeugdcommissie als technisch jeugdcoördinator. De jeugdcommissie bestaat nu uit zeven mensen en 3 ondersteunende functionarissen. Hier is de >>>>samenstelling van de jeugdcommissie<<<< te lezen.
Als er vragen of opmerkingen zijn is de jeugdcommissie bereikbaar via mail : jeugdbestuur@vvor.nl