Grote Club Actie gaat weer van start

De jaarlijkse grote club actie gaat weer beginnen. We hopen dat iedereen weer loten koopt voor VVOR.

De VVOR verkopers kunnen een leuke prijs winnen door zoveel mogelijk Grote clubactie te verkopen !!! Met een vol boekje krijg je maar liefst 10 euro van VVOR. De drie beste verkopers krijgen een cadeaubon ter waarde van 40 euro (1e), 30 euro (2e) en 20 euro (3e).


Wat doen we dit jaar met de opbrengst?
Doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen om nieuwe doeltjes te kopen voor de jeugd voor veld 3 (dezelfde als op veld 2 staan)

Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Dit mag vanaf 14 september. De boekjes met verkochte loten kunnen jullie tot 9 november inleveren bij de bar van de kantine.