Verslagen 5-10-2019: O13

O13-1 herpakt zich fraai

Na de uitglijder tegen DSO herstelde VVOR zich (opnieuw thuis) knap tegen XerxesDZB O13-2. Het team had de Xerxanen al voor de beker verslagen, toen met 4-0. Afgelopen zaterdag werd het 3-0. De scheidsrechter liet het afweten maar Peter (de vader van Cameron) nam de honneurs waar en deed dat prima.
VVOR was van meet af aan de bovenliggende partij, maar Xerxes kreeg de eerste grote kans. Twee man van Xerxes omzeilde de buitenspelval en gingen alleen op Beer af. Hij kwam subliem uit met als resultaat dat de bal naast het doel verdween.
Na de thee (of was het limonade plus?) kwam VVOR getergd uit de kleedkamer en dat resulteerde al snel in een voorsprong. Een vrije bal van Jeremy, op de rand van de 16, werd door een Xerxaan van richting veranderd en stuiterde in het doel. Via een corner kopte David de 2-0 in het doel en was de buit binnen. Via een schot van Dylan, uit de tweede lijn, werd het zelfs nog 3-0.
Uitslag 3-0. Voor VVOR traden aan: Beer, David, Floris, Imran, Senna, Cameron, Bram, Dylan, Tijmen, Nils, Noam, Thijs, Jochem, Jeremy.
SPELER VAN DE DAG: David Berends. Goed gespeeld jongen en belangrijke kopbal.

VVOR O13-2 kopje onder

Ook tegen Xerxes maar dan uit ging een zwaar gehavend VVOR de pottenbak in. Zonder keeper Emilio en Luca en een half fitte Pieter in de spits kreeg Robin na een minuut of tien last van zijn hamstring en kon niet verder. Alsof het niet genoeg was ging even later Fender door zijn enkel en naar de kant. En kon Pieter direct na rust niet meer verder en stonden we met ineens 10 man.
We zaten dus weer in de hoek waar de klappen vallen maar onze trainers Ian en Stefan vonden dat terecht geen excuus. Aan de bal waren we geen cent minder dan Xerxes en toch werd het een oorwassing. Waarom? Omdat wij, buiten George en Alex, geen duel wonnen, nee zelfs de strijd niet eens aangingen. We kunnen lekker combineren, en kansen creëren we ook, maar knokken om de bal en met hart en ziel spelen was er niet bij.
Uitslag 5-0. Voor VVOR O13-2 traden aan: Samuel, Alex, Jop, Robin, Co (invaller), Fender, Leander, Naut, Timothy, Bjarn, George, Pieter en Iranio.
SPELER DAN DE DAG: George Doukas. Hij is de kleinste van de hele groep maar is met afstand de felste van iedereen. Klasse hoe hij de beuk er in gooit. En nog fraaie acties maakt bovendien!