Bijeenkomst voor alle vrijwilligers!

Op vrijdag 13 december 2019  hebben we een bijzondere bijeenkomst voor al onze trainers / leiders en bestuurs- en commissieleden. Deze vrijwilligersavond vindt plaats in onze eigen kantine en duurt van 20.00 tot 21.30 uur.
Het komende jaar gaan we bij onze club werken aan een klimaat waarin de prestaties verbeteren en de club nog sterker wordt. Dat lukt alleen als iederéén meedoet.
Daarom starten we met een vrijwilligersavond waarop wij alle trainers / leiders en bestuurs- en commissieleden hopen te zien. Op die avond vertellen we meer over dat project!
De trainingen en overleggen vervallen deze avond tussen 20.00 en 21.30 uur of worden verplaatst, zodat iedereen er ook echt bij kan zijn.
Als je onverhoopt niet kunt komen, meld je dan s.v.p. vooraf af bij onze voorzitter Richard van Hillo (telefoon 06 – 523 910 55), dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Wees gerust, we zorgen wel voor een heel leuke bijeenkomst. De avond begint namelijk met het samen beleven van de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Kijk voor de trailer op www.datschietlekkeropzo.nl. Vervolgens gaan we even kort met elkaar in gesprek.

Tot 13 december! We maken er met z’n allen een nuttige én gezellige avond van.
Klik >>>>hier<<<< voor de flyer