Coronavirus in Nederland

(aangevuld) – Zoals jullie hebben kunnen lezen in de landelijke media zijn er diverse maatregelen en aanbevelingen gedaan in het kader van de inperking van het Coronavirus. 
De belangrijkste maatregel voor V.V.O.R. is het afgelasten van alle voetbalwedstrijden tot minimaal eind maart. Omdat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers ook dienen te worden afgelast, heeft V.V.O.R. besloten dat ook de trainingen tot eind maart niet doorgaan. 

Meer informatie kun je vinden op rijksoverheid.nl
Lees ook de mail die we ontvingen van de KNVB:

Beste bestuurder,
Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan.
Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.
We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
Jan-Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal