Sjaak Ancher overleden

Op 18 maart 2020 is Sjaak Ancher overleden. Een fanatieke supporter en bij velen bekend langs de velden van VVOR. De laatste tijd ging het steeds minder. Nog maar twee weken geleden ging één van zijn wensen in vervulling om nog een laatste keer naar VVOR te gaan. Hier heeft hij zeer van genoten.

Zijn leven heeft altijd in het teken van voetbal gestaan en hij stond graag iedere zaterdag bij VVOR langs de lijn. Zelf begonnen als voetballer en later als trainer/leider bij zijn zoon. Daarna vanaf de f-jes zijn kleinzonen tot en met de senioren altijd gevolgd bij VVOR. Verder jarenlang vaste toeschouwer bij zowel het eerste als tweede elftal geweest.
We wensen de familie alle sterkte.

We zullen hem missen langs de lijn.

Het afscheid zal in kleine kring plaatsvinden.
Mocht u behoefte hebben te reageren dan kan dit naar info@vvor.nl
Webmaster ^H zal de berichten aan de familie doorsturen.