V.V.O.R. en corona

Zoals u heeft kunnen lezen krijgen kinderen en jongeren vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel (geen officiële wedstrijden). V.V.O.R. is hard bezig te proberen om onze jeugdelftallen op korte termijn weer te laten trainen. De K.N.V.B. heeft in samenwerking met NOC*NSF protocollen voor alle voetbalverenigingen opgesteld. Deze protocollen voor onder andere spelers en ouders zijn op de site van de K.N.V.B. terug te vinden. >>>>klik hier<<<<

  Het is niet toegestaan voor mensen die geen lid zijn van V.V.O.R. om aan de trainingen deel te nemen.  

Plan van aanpak
Wanneer V.V.O.R. een plan van aanpak heeft opgesteld, dient dit ter goedkeuring aan de gemeente gestuurd te worden. In dit plan moeten o.a. alle functionarissen die op de trainingsavonden vereist zijn worden ingevuld. Leeftijdscategorieën waarvoor dit niet geregeld kan worden kunnen dus niet trainen. Er wordt van  trainers/leiders en mogelijk ouders gevraagd zich te melden bij de coördinator van de leeftijdsgroep of bij jeugdbestuur@vvor.nl wanneer men wil helpen om de trainingen te laten slagen. Alle teams gaan 1x in de week trainen (en dit mogelijk op een andere dag dan voorheen). Op een trainingavond zijn er trainers nodig en 2 functionarissen die zorgen voor een goede logistiek (toegang en routing op het terrein) en veiligheid (toezicht of maatregelen goed worden toegepast). Ouders mogen tijdens de training niet op het sportcomplex zijn.

Planning
De goedkeuring van de gemeente duurt minimaal 2 werkdagen, onze planning is om a.s. dinsdag het plan compleet te hebben zodat we in de week na 9 mei kunnen starten met de trainingen.

Gepland is dat de JO7 t/m JO12 gaat trainen op maandag-, dinsdag- of woensdagavonden. JO13 tm MO17/JO17 staan gepland voor de zaterdagen.
Definitieve tijden worden gecommuniceerd als ons plan is goedgekeurd door de gemeente. 

Voor vragen kunt u een mail sturen aan jeugdbestuur@vvor.nl 

Alleen samen krijgen we corona onder controle.