Kees van Engelenburg – benoemd tot Lid van verdienste

Inmiddels weet u al dat Kees erg ziek is. Hij lijdt aan de ziekte ALS en het gaat niet goed met hem. Ruim 40 jaar heeft Kees de bar van de kantine van onze club bemand en is ook jarenlang kantinebeheerder geweest, totdat deze slopende ziekte genadeloos toesloeg.
Helaas kan hij op eigen gelegenheid de club niet meer bezoeken en hij is dan ook zeer blij met de kaartjes die hij ontvangen heeft en dat u hem niet vergeet.
(Zie ook de reactie van Tineke)

Het bestuur heeft dan ook gemeend Kees “lid van verdienste “ van VVOR te maken als dank voor het vele werk voor VVOR. We hebben niet willen wachten tot de eerste komende ledenvergadering waarin het verzoek tot benoeming van een VVOR lid tot “lid van verdienste” gebruikelijk aan de ledenvergadering wordt gedaan. Uiteraard zal dit onderwerp op de eerstkomende ledenvergadering een agenda punt zijn.

Kees en Tineke genieten van de belangstelling vanuit VVOR en wilt u hen een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden schroom dan niet – zo nu en dan – een kaartje te sturen.
We weten nu hoe waardevol een kaartje voor hen is.

 

Adres: Kees en Tineke van Engelenburg, Andrej Sacharovstraat 11, 3065 EC Rotterdam.