Zomerstop bij VVOR

Het bestuur van VVOR wenst jullie/u een fijne vakantie toe. Wel of niet op pad. We beseffen ons dat de afgelopen maanden niet geweldig waren, voor u niet en voor VVOR ook niet. U had/heeft wellicht de gevolgen van Corona nog niet helemaal onder de knie en VVOR ook niet helemaal, maar we werken hier als bestuur en vrijwilligers keihard aan… en het gaat ons lukken!

We overleven, ondanks de gemiste inkomsten als club! Wel hebben we uw steun hard nodig en hopen dan ook dat er gevolg komt op de contributie mailtjes en dat er ook sponsors weer de weg vinden naar VVOR.

We wensen u dan ook een heel fijne vakantie toe, zij het wellicht met beperkingen. De club blijft in ieder geval bereikbaar en beschikbaar voor de leden die niet op vakantie gaan. Eventueel zijn trainingen en wedstrijden, op bepaalde tijden en in overleg met het secretariaat, prima in te plannen.

Op de woensdagavond en zaterdag is de kantine ook open.

Voor eventuele vragen kunt u ook uiteraard en ondanks dat ook het secretariaat op vakantie is altijd terecht op het bekende e-mail adres. Zij het dat de eikenbomen in Drenthe wel eens stagneren.
Groet,
Henk van der Linden
Namens het Bestuur van VVOR