Toernooien

Voor het komende jaar zijn de voorbereiding voor de toernooien weer in volle gang. We hebben 4 data voor thuistoernooien voor onze JO7 t/m JO14 jeugd gepland. Uiteraard is de doorgang van de toernooien afhankelijk van de dan geldende maatregelen voor jeugdvoetbal, maar de voorbereiding moest wel gewoon starten. Om deelnemers voor deze toernooien te krijgen worden andere verenigingen uitgenodigd om deel te nemen aan de VVOR toernooien en worden teams met deze verenigingen uitgeruild. VVOR probeert voor JO7 t/m JO13 jeugdteams twee toernooien vast te stellen, 1 thuis- en 1 uittoernooi. 

Als een team meer (of minder) toernooien wil spelen of als teams van JO14 of ouder ook uittoernooien willen spelen kunnen leiders dit doorgeven aan Han Koolen, de toernooicoördinator .
Als een team is ingedeeld verwacht VVOR (en ook eventuele gastverenigingen) dat onze teams aanwezig zijn op die toernooien. Het is voor een toernooiorganisatie, maar ook voor de overige deelnemers, zeer frustrerend als een team niet komt opdagen, of op een (te) laat tijdstip afmeldt. Laten we allemaal de goede naam die VVOR in de loop der jaren heeft opgebouwd hoog houden: samen zijn we VVOR!
Voor toernooidata kunnen jullie terecht op de VVOR toernooipagina of door een mailtje te sturen naar Han:  toernooien@vvor.nl