VVOR Selectie krijgt vorm

De technische staf heeft de afgelopen periode gebruikt om de selectie voor het komend seizoen vorm te geven.

Vanuit de A jeugd van VVOR zullen Barros Mowbalaks en Jip van Wijnen aansluiten bij de selectie. Beide talentvolle jeugdspelers trainen al een tijdje mee met de selectie.

Giovanni Hog-Renking (voormalig jeugdspeler van Excelsior Rotterdam, Barendrecht en selectiespeler Smitshoek), Naoufel Bouyakhrichan (CKC) en Teun Loman (FC Zutphen) zijn de eerste nieuwkomers in de selectie.

Van de huidige selectie hebben o.a. de volgende spelers aangegeven te blijven: Ajdin Dudic, Axel Linger, Bas de Vries, Benjamin van Tienhoven, Daan Rijsbergen, Fabio en Timo Yasamin, Filmon Hagos, Floris de Buvry, Jerrel Ronaldo Lamsberg, Kevin Seelbach, Mark Boudewijn, Michel Pijpers, Moneeb Rafiq, Nick van Eersel, Nizar El Manouzi, Rafael Freire, Remco Bovens, Rodney Elmont, Roy de Melker, Ole Ligtenberg, Sam Nieuwenhuizen, Sander van de Kamp, Stan  van den Ierssel, Thomas de Jong en Yaimo van Gestel.

Maldini Cruz (vanwege werk op zaterdag) en Miquel Hennep (naar 3e elftal) spelen komend seizoen niet meer voor de selectie.

Met een aantal (nieuwe) spelers zijn we nog in gesprek.