Seizoen 2018-2019

Op deze pagina informatie over het komende seizoen. Deze pagina zal steeds worden bijgewerkt.


Voorbereiding
Aanmelden bij de VVOR jeugd kan via een voorlopig inschrijfformulier op deze website. De speler/speelster komt dan op de wachtlijst en er zal contact worden opgenomen wanneer er een plek vrij komt. De voorlopige indelingen van de teams zijn gemaakt. Eind van juni zullen de indelingen gepubliceerd worden op de website.


Leeftijdsgrenzen
Voor de leeftijden van de verschillende jeugdcategorieën klik >>>>hier<<<<.  
Dispensatieregels zijn >>>>hier <<<< op de site van de KNVB te lezen.


Speeldagenkalender 2018/’19 KNVB District West
Voor de speeldagenkalender klik >>>>hier<<<<.


Pupillen
Vanaf het seizoen 2018/’19 worden de nieuwe wedstrijdvormen verder ingevoerd in het amateurvoetbal. De onder 10 pupillen gaan vanaf komend seizoen ook 6 tegen 6 wedstrijden spelen op een bijna kwart veld. De onder 11 en onder 12 pupillen gaan vanaf dan 8 tegen 8 wedstrijden spelen op een bijna half veld.
Klik  >>>>hier<<<< voor informatie over de wedstrijdvormen.


KNVB
Op de website van de KNVB  www.knvb.nl/assist kun je informatie vinden over veel zaken.
De competitiehandboeken voor het amateurvoetbal en het zaalvoetbal voor het seizoen 2018/’19 zijn beschikbaar. Voor de officials staan ook de handboeken voor arbitrage (veld en zaal) online.
Klik >>>>hier<<<< voor de handboeken competitie.
Klik >>>>hier<<<< voor de handboeken arbitrage.


Team begeleiding jeugd
VVOR is altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor de begeleiding van onze jeugdteams. Als je interesse hebt om een team te trainen en/of leiden neem dan contact op met jeugdbestuur@vvor.nl.


Spelregelbewijs
Ben je in 2001 geboren dan moet je voordat het komende seizoen begint je spelregelbewijs halen. Informatie hierover kun je vinden op  www.voetbalmasterz.nl. Je activeringscode kun je opvragen met een mail aan jeugdbestuur@vvor.nl.