Selectie

Seizoen 2019-2020:

Foto’s VVOR Selectie:  https://myalbum.com/MitDesFotografie

Facebook pagina: VVOR selectie


Begeleiding Selectie

 Hoofdtrainer  Peter van Gestel  Tel: 06-15437985
 Assistent trainer  Mike Marengo
 Keepers trainer  Erik Kroon
 Verzorger  Ed van den Oosten  Tel: 06-46100882
 Verzorger  Marcel Spinhoven  Tel: 06-24133642
 Teamleider 1  Jan Scholten
 Teamleider 2  Rob van Eersel
 Grensrechter 1
 Grensrechter 2
 Hand- en spandiensten  Ron Essen

Transfer nieuws (zomerstop 2019):

14 augustus 2019
Jeffrey Feijen heeft zijn overschrijving naar BVCB ingetrokken nadat duidelijk werd dat hij niet in aanmerking zou komen voor de 1e groep van BVCB. In totaal waren er al 4 trainingen afgewerkt waarbij in de schifting van de 1e en 2e groep Jeffrey elke keer in de 2e groep werd ingedeeld. Ook op de website van BVCB werd zijn naam al ingedeeld bij het 2e elftal terwijl de afspraak was dat Jeffrey een eerlijke kans zou krijgen voor het 1e elftal. VVOR is dinsdagavond 13 augustus gestart met de voorbereiding waarbij Jeffrey direct kon aansluiten.

8 juni 2019
Rachid Bouali heeft zijn overschrijving ingetrokken.

7 juni 2019
De 23-jarige Rachid Bouali (HBSS) maakt de overstap naar VVOR. De voormalige speler van Spartaan’20 en HBSS die op meerdere posities kan spelen heeft na een aantal positieve gesprekken en een proeftraining besloten om VVOR te komen versterken.

5 juni 2019
VVOR is bezig de selectie voor komend seizoen op peil te brengen. Nordin de Korte (SVS) en Baris Sahan (OSM ’75 uit Maarssen) zullen de selectie van VVOR versterken. VVOR breidt haar selectie uit en zal komend seizoen bestaan uit 3 elftallen. Het 3e elftal zal voornamelijk bestaan uit spelers vanuit de A jeugd die doorstromen naar de senioren. In totaal zullen 9 A-spelers de overstap maken naar de senioren. De talentvolle spelers zijn dit jaar zelf kampioen geworden en hebben al deelgenomen aan trainingen en wedstrijden van de huidige selectie. De volgende spelers van de A sluiten aan: Dani Karijodiwongso, Sander van de Kamp, Tico Thijssen, Tieme van Wijnen, Timo Yasamin, Valentijn Barendse, Walter Blokhuis, Fabio Yasamin en Yaimo van Gestel.

26 mei 2019
Janilson da Veiga Dias komt komend seizoen uit voor VVOR. De verdediger komt over van SV Charlois. Da Veiga Dias speelde eerder voor onder andere TOGR, CVV en SCO’63.

22 mei 2019
Rafael Freire Dias (SV Charlois) komt komend seizoen uit voor VVOR. Dias is momenteel actief voor SV Charlois. Met deze ploeg werd de verdediger kampioen.Zijn nieuwe club VVOR eindigt dit seizoen op een tweede plek achter SV Charlois. Dias kwam eerder uit voor Swift Boys en DRL.

5 mei 2019
Joey Kars (Sparta AV) keert terug bij VVOR
Na één seizoen Sparta zal Joey weer terugkeren waar hij zijn gehele loopbaan heeft gespeeld. De afgelopen jaren heeft Kars met zijn vele doelpunten bewezen waar zijn kwaliteiten liggen.
Joey Kars zal met zijn ervaring en scorend vermogen de ambitieuze selectie van V.V.O.R. versterken.

1 mei 2019
Mike Marengo zal komend seizoen de technische staf van VVOR completeren. De 34-jarige Marengo is momenteel actief als speler van Sparta amateurs. Vóór Sparta was Marengo als speler actief bij VVOR, XerxesDZB, Capelle, Alexandria’66, CVV Zwervers en HermesDVS. Het bestuur en technische staf is verheugd met de komst van Marengo, die zijn ervaring kan inbrengen die past bij de sportieve ambities van VVOR. Marengo heeft ook een aantal jaar onder Hoofdtrainer Peter van Gestel gespeeld en zij kennen elkaar derhalve goed en zien als zodanig de samenwerking prima zitten.

12 maart 2019
Komend seizoen zal Abel Hagos (Excelsior) de overstap maken naar VVOR. Hagos komt over van competitiegenoot Excelsior Rotterdam (AV) en kwam daarvoor onder meer uit voor CVV Zwervers.