Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2015/2016

het blijft altijd een heel gepuzzel voor leiders, trainers, coördinatoren en jeugdbestuur om alles en iedereen op de juiste waarde te schatten.

Die wil in de selectie, die juist weer niet maar zou er wel in moeten, dat is een vrienden team, ik wil de trainer van die groep zijn, mijn zoon heeft het daar niet naar zijn zin gehad, ik wil graag bij die trainer want die is zo fijn, gaan we dit jaar weer naar het Nederlands team om een clinic te krijgen, ik wil keepen volgens seizoen, nee ik wil niet meer keepen, ik wil spits, hoezo doe ik mijn best niet, komt er weer een zomerkamp en ga zo maar door.

Daarboven op komen vele naar onze vereniging omdat het hier zo leuk is en iedereen meetelt maar gaan er ook weg omdat het bij de andere vereniging echt goed geregeld is en komen er weer terug naar VVOR omdat dat toch een soort thuis is.

Zo als gezegd een heel gepuzzel en dat is nog steeds niet af maar het merendeel is gelukt.
Als we zeggen “voorlopige indeling” dan bedoelen we dat er misschien met alle knip en plak werk in de computer wat foutjes moeten corrigeren en dat na de bekerronde misschien blijkt dat een paar spelers beter gewisseld kunnen worden. Ook de selectie teams die zullen tegen die tijd een hoofdindeling hebben gemaakt.

Het blijft spannend alle individuele spelers maar iedereen heeft zijn best gedaan om het zo goed als in ieders, kunnen samen op te lossen. Het gaat uiteindelijk om voetbalplezier en clubliefde. En of een vriendje op school in een hoger of lager elftal speelt, in een hoge klasse of een lage klasse speelt het blijf een vriendje.

Ook dit jaar is duidelijk dat nog niet alle teams beschikken over voldoende begeleiding.
Elk team zo idealiter een leider, een teamcontactpersoon en twee trainers moeten hebben naast een grensrechter en een scheidsrechter. Deze taken liggen bij de ouders.
De vereniging faciliteert met velden, kleedkamers, kantine, besturen en commissies en opleidingen voor ieder die dat wil en inzet voor de club.

Voorlopige teamindelingen zijn te vinden in het hoofdmenu onder ‘Teams’.