Een start van het nieuwe jaar bij VVOR

Het was een drukte van belang bij VVOR. De eerste zaterdag in het jaar 2020 was er het seniorentoernooi. Het was weer een succes, maar liefst 9 teams deden mee aan het ‘oliebollen’-toernooi. Twee uit het 7e, het 8e, de veteranen, 35-plus, 45-plus en een gastteam van Sparta veteranen. In de finale ging het er stevig aan toe. De veteranen van team Ron trokken door het 45-plus team te verslaan, aan het langste eind. 

Dan begon om 14u de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen de teams van VVOR 1 en oud-VVOR spelers aangevuld met spelers van VVOR 2. De wedstrijd werd zoals verwacht mag worden … gewonnen door VVOR 1.

De aanwezige toeschouwers konden de koude wind verruilen voor de nieuwjaarsinstuif. Het bier vloeide rijkelijk en de oliebollen konden natuurlijk niet ontbreken.


De voorzitter sprak kort zijn waardering uit voor de goede opkomst en waardering aan iedereen die VVOR een warm hart toedraagt. Verder gaf hij aan dat de lopende verbouwing van de kantine dit jaar wordt afgerond te beginnen met het aanpakken van de vloer in de kantine; over de stenen komt een gladde laag. De kantine is daarom de eerste twee weken van het nieuwe jaar niet te gebruiken.