Senioren – info

Beste VVOér,
De vakanties zijn in volle gang, daardoor is de communicatie wellicht wat minder dan u gewend bent. Er zijn met name bij de senior teams wat wijzigingen in de team naam opgetreden. Dit komt omdat er teams weggevallen zijn en dus andere teams in hogere klasse zijn op geschoven.

Ons 3e team is er tussen uit gevallen, waardoor het 4e( oud) nu het 3e is geworden. Hierdoor is het 5e (oud), nu het 4e, het 6e (oud) nu het 5e en het 6e is een nieuw team.
Ook de veteranen heten nu anders nl: 35+1.
Verdere gegevens kunt u die vinden op voetbal.nl van de KNVB.
Ik merk op dat wijzigingen tov klasse indelingen niet meer gehonoreerd worden door de KNVB.
(In principe had dit voor 15 juni aangegeven moeten worden en de laatste check was op 3 juli door de KNVB. Er zijn tussen 15 juni en 3 juli geen wijziging aanvragen meer door de senioren teams doorgegeven bij het secretariaat.)
Voor materiaal aanvraag, m.n. voor de senioren, kunt u zich vervoegen bij de penningmeester, Jan Scholten. Deze bestelt en regelt dan bv trainingsmateriaal en ballen. Voor materiaal bij de jeugdafdeling wordt u doorverwezen naar Chris Alarcon.
Oefenwedstrijden gaarne aanmelden bij het secretariaat.