VVOR MO19-1 zoekt jou!

Voor ons VVOR MO19-1 elftal zijn wij op zoek naar meiden tussen de 15 en 19 jaar, die het niveau van 1e klasse waarin we komend seizoen zullen uitkomen, aankunnen, of er dicht tegenaan zitten en deel willen uitmaken van een sociale Rotterdamse vereniging en ambitieus elftal, dat 2 maal in de week traint en op zaterdagen haar wedstrijden speelt.
Wij zijn op zoek naar een 3-4 tal speelsters in totaal en voor iedere linie, plus een keepster. Voor een keepster is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de keeperstrainingen met trainers van een Keeperschool, waarmee VVOR een samenwerkingsverband heeft.
Behalve speelsters, zijn wij ook nog op zoek naar een enthousiaste assistent trainer, met voetbalkennis, die het enthousiasme heeft om de schouders onder dit team te steken en minimaal 1 keer per week bij de training + de wedstrijddagen aanwezig kan zijn
Dus mocht je in je omgeving sportieve, enthousiaste meiden kennen (of zelf een geïnteresseerde speelster zijn), die hier wat in zien/ziet en zin hebben/hebt in een gezellig edoch fanatiek team, wat wij als trainers beter willen maken (zowel team als individueel), wat elke week 2 keer stevig traint, wat altijd vol gaat in de wedstrijd en het komende seizoen 1e klasse speelt ..
Neem dan contact op met de trainer (Pascal Wiegmann) via vrouwenvoetbal@vvor.nl of feyerdam@gmail.com en maak deel uit van dit enthousiaste VVOR MO19-1.