Nieuwe verzorger selectie V.V.O.R.

In het huidige seizoen heeft hij tijdens een aantal invalbeurten bij VVOR nader kennis kunnen maken met de selectie en de staf. Vanaf komend seizoen gaat hij als verzorger bij VVOR aan de slag. Herman Mets. Een nadere introductie van hemzelf.

Mijn naam is Herman Mets, getrouwd met Ada en samen hebben we twee meiden. Ik ben inmiddels toch alweer stiekem 59 jaar en woon in Krimpen aan de Lek. Hier een kleine routebeschrijving hoe ik in de wereld van de voetballerij terecht ben gekomen.
Na een periode van vele jaren actief geweest te zijn in de zwemsport, vond ik het in 2014 tijd om het roer om te gooien en ben ik mezelf gaan verdiepen in de sportmassage. Ik heb ervoor gekozen om een opleiding te volgen bij een specialistische opleider met een grote reputatie in de regio Rotterdam. In februari 2015 heb ik mijn diploma behaald bij het NGS, de brancheorganisatie voor sport- en wellness massage. Daarna heb ik een reeks aanvullende opleidingen en specialisaties gevolgd om mijn kennis verder te verbreden.

Na het behalen van de nodige diploma’s en certificaten op het gebied van blessurepreventie en medical taping, heb ik in mijn woonplaats Krimpen aan de Lek een praktijk voor sportmassage gestart. Om het juiste gevoel met de sport en de daarbij behorende blessures en verzorging verder uit te breiden kon ik mezelf geen beter idee bedenken dan aansluiting zoeken als verzorger bij een voetbalvereniging. Zo startte ik in september 2016 bij CVV Zwervers in Capelle aan den IJssel. Daar maakte ik voor het eerst van mijn leven kennis met Marcel Spinhoven. Het klikte meteen tussen ons en hij heeft mij in de eerste periode die begeleiding gegeven die ik nodig had. Ik merkte al snel dat er tussen theorie en praktijk toch een behoorlijk gat zit. Na twee seizoenen vond Marcel het tijd om mij in het diepe te gooien en verruilde CVV Zwervers voor VVOR. Ik heb bij Zwervers veel ervaring opgedaan en mezelf verder kunnen ontwikkelen.

In het huidige seizoen heb ik tijdens een aantal invalbeurten bij VVOR nader kennis kunnen maken met de selectie en de staf. Ik heb hier een goed gevoel aan over gehouden en heeft er mede voor gezorgd dat ik heb besloten om vanaf komend seizoen als verzorger bij VVOR aan de slag te gaan. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus…

Ik hoop dat we aan het begin van het nieuwe seizoen het Corona virus inmiddels achter ons hebben kunnen laten en met z’n allen kunnen starten aan een succesvol seizoen. Ik heb er in ieder geval veel zin an.