VVOR Selectie wederom op trainingskamp in Spanje

‘Ideale mogelijkheid om voor te bereiden op herstart competitie’

VVOR gaat ook komende winter weer op trainingskamp. De zaterdag derdeklasser is al jaren klant bij Trainingskampen.nl en zal komende winter naar Torremolinos afreizen. Bij VVOR gaan zowel het eerste als tweede elftal op trainingskamp. ‘Bij VVOR hebben wij één grote selectie dus is het logisch dat iedereen die kan en wil ook mee zal gaan.’

VVOR heeft gekozen voor een vierdaagse trip naar de Spaanse zon en zal van 13 tot en met 16 januari afreizen. ‘Voor VVOR is het de ideale mogelijkheid om zich voor te bereiden op de herstart van de competitie,’ opent Peter van Gestel. ‘Een week later wordt de competitie al hervat en zullen we aan de bak moeten.’

VVOR trekt met 42 spelers en begeleiding naar Torremolinos. ‘In die vier dagen willen we één maal trainen en ook een wedstrijd spelen. Daarnaast wordt er een footvolley-toernooi gespeeld,’ stelt Van Gestel op serieuze toon. ‘Uiteraard hebben de spelers tussendoor nog ruimte voor ontspanning. De spelers en staf bekostigen het trainingskamp zelf dus moet er ook tijd voor ontspanning zijn.’