Kirsten bedankt!

Na jarenlang actief geweest te zijn binnen VVOR in diverse functies heeft Kirsten Alarcon Moena besloten om te stoppen als voorzitter van de jeugdcommissie. VVOR wil haar hartelijk danken voor vele jaren van onvermoeibare inzet voor de club. We hopen Kirsten nog regelmatig op De Venhoeve te treffen.
Met een mogelijke opvolger en versterkingen voor de jeugdcommissie zijn gesprekken gaande. Na de vakantie hopen we daar mededelingen over te kunnen doen.
Ons korps coördinatoren is uitgebreid met Rudy Kousbroek, die de JO9 gaat coördineren komend seizoen. Voor de JO7 en de JO8 zijn we nog op zoek naar een coördinator. Wanneer het je leuk lijkt om mee te helpen om onze kinderen met plezier te laten voetballen, of als je eerst wat meer informatie hierover wilt hebben, neem dan contact op met de jeugdcommissie. We zijn te bereiken via jeugdbestuur@vvor.nl