Verslag 6-11-2021 Zestienhoven VR1 – VVOR VR1 0-1

Een zwaarbevochten overwinning brengt VVOR terug in de middenmoot.

De twee wedstrijden van VVOR voorafgaand aan de confrontatie met Zestienhoven gingen beide verloren. Xerxes, nog zonder puntverlies, bleek de gelukkige winnaar op een loodzwaar veld (2-3) en een zeer versterkt Berkel VR2 speelde voetbal van een hogere klasse dan onze eigen 3e klasse op een doordeweekse avond (4-0).
De verwachting van de wedstrijd tegen Zestienhoven was dat we gelijkwaardig aan elkaar zouden zijn. En dat was ook zo. Waar VVOR tegen de wind in de mooiste kansen kreeg, knokte het vrouwenteam van Zestienhoven voor elke meter om hun verlies van de week ervoor goed te maken. Tot een paar minuten voor tijd leek de wedstrijd te eindigen in een 0-0, maar toen sloeg VVOR toch nog toe en konden de meiden de drie punten meenemen naar Rotterdam Oost. Al met al waren de aanvoerders en trainers van beide teams het eens dat dit een heerlijke pot voetbal was.

De volgende competitiewedstrijd van VVOR is op zaterdag 20 november om 14.30u op De Venhoeve tegen het ongeslagen Binnenmaas.
Op dinsdag 16 november komt Antibarbari (zondag 1e klasse) op De Venhoeve strijden om een plek in de volgende ronde van de Rijnmondcup. Deze wedstrijd begint om 20.00u.