Competitiestart jeugd

Het seizoen 2022-2023 staat op het punt van beginnen. De trainingen voor de jeugd starten vanaf maandag 22 augustus, jeugdselectieteams kunnen vanaf 15 augustus starten. Het nieuwe trainingsschema is na veel gepuzzel ook vastgesteld. We hebben dit seizoen onder andere 3 JO16 teams erbij en VVOR heeft nu 8 seniorenelftallen, waardoor er toch geschoven moest worden in het bestaande schema. De mini-league JO7 gaan dit seizoen ook 2x per week trainen, hiermee hopen we de jeugdopleiding van VVOR een nog solidere basis te geven.
Het nieuwe trainingsschema is >>>>hier<<<< te vinden. Mocht er op enig moment krapte in ruimte ontstaan los dat dan onderling op, met de andere teams die op dat moment op het veld staan.
De eerste wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 3 september, het speeldagenschema 2022-2023 vind je op de  >>>>KNVB site<<<<.
De jeugdcommissie wenst iedereen een sportief, gezellig en succesvol seizoen toe!