VVOR JO19-1 stunt in Rijnmond Cup in “Polder Derby”

Een wedstrijd waar al weken naar uit gekeken werd is afgelopen woensdagavond geëindigd in een kraker waaraan VVOR aan het langste eind trok! Ondanks dat Alexandria’66 4 klassen hoger speelt (3de divisie landelijk) was hier tijdens de wedstrijd weinig van te zien en was VVOR de bovenliggende partij.

Door goed aanvallend werk scoorde onze invaller Floris met zijn linkerbeen 0-1, maar was het daarna binnen 3 minuten in de eerste helft gelijk wel weer 1-1. VVOR hield het beste van het spel en dat resulteerde uiteindelijk ook in de 1-2 door spits Ramsey. De 2de helft was voornamelijk consolideren maar kreeg VVOR de grootste kansen op meer. Daarna bleef Alexandria’66 wel drukken maar bleven ons prima middenveld en top verdediging op de been. Daardoor bleef de stand staan wat een super teamprestatie is!

Op naar de volgende ronde en uiteindelijk de Kuip….
De trainer en begeleiding