Sponsoren van VVOR (algemeen)

Zonder sponsoring kan een amateurclub zoals VVOR niet bestaan. De contributies zouden aanzienlijk verhoogd moeten worden waardoor leden zouden afhaken. En laat dat nou net niet de bedoeling zijn van VVOR, dat jaarlijks met een begroting van ongeveer 170k euro werkt. Bij VVOR is iedereen welkom, doel is om het sporten voor zoveel mogelijk kinderen en volwassen wekelijks mogelijk te maken. We hebben geen grote dure kantine, geven geen vergoedingen aan spelers omdat we zo nodig hoger moeten spelen, kortom we doen geen gekke dingen met uw geld !!! Zoals binnen iedere vereniging gebruikelijk is leggen we hier ieder jaar openlijk verantwoording over af naar onze leden en desgewenst onze sponsoren.

Sponsoren van VVOR kan op verschillende manieren. Hierover vindt u nadere informatie op de diverse pagina’s binnen dit kopje sponsoring van onze website. Zo heeft VVOR een heuse business club, zijn er mogelijkheden voor het laten wapperen van uw baniervlag langs de velden, het plaatsen van reclameborden en advertenties of het sponsoren van een wedstrijdbal.

De kosten zullen u meevallen. Een specifieke ludieke vorm van ondersteuning kan natuurlijk ook. Lijkt het u leuk om onze vereniging te ondersteunen ? Dan maken we een afspraak en bekijken we uw wensen en de mogelijkheden.
Neemt u dan contact op via info@vvor.nl

Alvast bedankt !

De leden van VVOR