Wedstrijddagen protocol oud

VVOR volgt het algemene protocol samengesteld door NOC-NSF (KNVB) met de inmiddels algemeen bekende maatregelen. Deze is terug te vinden op onze website. Met dit ‘wedstrijddagen protocol’ informeren wij op wedstrijddagen onze leden en tegenstanders.

  1. Indien de 1,5-meter afstand niet kan worden gewaarborgd in de dug-out, is het bij uitzondering toegestaan dat teamofficials en wisselspelers plaatsnemen naast de dug-out en buiten de instructiezone in de richting van de hoekvlag. Beperk het aantal stafleden tot een minimum.

  2. Tijdens deze wedstrijden wordt toegezien op een maximaal aantal van 250 personen (niet‐voetballers en niet‐vrijwilligers) op ons complex. Bij slecht weer kunnen wij NIET alle bezoekers herbergen in ons clubhuis. Hier hanteren wij (naast alleen zitplaatsen) vanwege een gebrek aan ruimte een maximum van 33 personen. Het is wel mogelijk een bestelling af te halen en op het terras of langs de lijn te nuttigen.

  3. Wij vragen aan alle teams maximaal één teambegeleider zich voor‐ en na afloop van de wedstrijd, zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat.

  4. Op wedstrijddagen hanteren wij bij wedstrijden van Senioren & O19 teams de volgende regels voor het gebruik van de kleedkamers:
    a) In verband met gebruik van de ruimtes kunnen wij de senioren‐ en O19 teams GEEN extra kleedruimte ter beschikking geven. Wij vragen alle teams de kleedkamer dan ook te gebruiken voor praktisch gebruik. Omkleden en klaar. Dat kan binnen 10 minuten. 5/6 man in, 5/6 man uit en de wissels kunnen later omkleden
    b) De wedstrijdbespreking zal, op 1,5 meter, moeten plaatsvinden op het veld. En na afloop (snel) douchen (in –dezelfde– delen). Het nuttigen van eten en drinken in de kantine of op het terras of buiten op 1,5 meter.

  5. Alle jeugdteams, met uitzondering van O19 teams, kunnen op de gebruikelijke wijze gebruik maken van onze kleedkamers. Wel vragen wij het aantal volwassenen (18+) in de kleedkamer te beperken. Bij de jongste jeugd ontkomen wij er helaas niet aan om kleedkamers te delen met andere jeugdteams.