Jeugd

Op deze pagina vind u informatie over de jeugdteams van V.V.O.R..
Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt. Wanneer u geen antwoord op uw vraag over komend seizoen vindt op deze pagina kunt u altijd contact opnemen met jeugdbestuur@vvor.nl


Voorbereiding
Aanmelden bij de VVOR jeugd kan via een voorlopig inschrijfformulier op deze website. De speler/speelster komt dan op de wachtlijst en er zal contact worden opgenomen wanneer er een plek vrij komt.


Leeftijdsgrenzen
Voor de leeftijden van de verschillende jeugdcategorieën klik >>>>hier<<<<.
Dispensatieregels zijn >>>>hier <<<< op de site van de KNVB te lezen.


Speeldagenkalender 2020/2021
KNVB District West
Voor de speeldagenkalender klik >>>>hier<<<<.


KNVB
Op de website van de KNVB  www.knvb.nl/assist kun je informatie vinden over veel zaken.
De competitiehandboeken voor het amateurvoetbal en het zaalvoetbal voor het seizoen 2019/’20 zijn beschikbaar.
Klik >>>>hier<<<< voor de handboeken competitie.


Team begeleiding jeugd
VVOR is altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor de begeleiding van onze jeugdteams. Als je interesse hebt om een team te trainen en/of leiden neem dan contact op met jeugdbestuur@vvor.nl.


Spelregelbewijs
Ben je in 2003 geboren dan moet je voordat het seizoen 2020-2021 begint je spelregelbewijs halen. Informatie hierover kun je vinden op  www.voetbalmasterz.nl. Je activeringscode kun je opvragen met een mail aan jeugdbestuur@vvor.nl.


Jeugdfonds Sport en Cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Informatie hierover kun je vinden op  jeugdfondssportencultuur.nl.