VVOR Mini-league

VVOR organiseert voor de de jongste voetballers in seizoen 2020/2021 een mini-league. Hierbij zullen de spelers vanaf woensdag 2 september 10 trainingsweken ( m.u.v.de vakantie) gezamenlijk trainen en oefenpotjes spelen. De training is er op gericht om op speelse wijze de spelers balbeheersing en basistechnieken aan te leren. Bijvoorbeeld passen, schieten en dribbelen. Ook zullen zij oefenen in het spelen van mini wedstrijdjes.

De trainingen zijn op woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur. Spelers dragen dan sportkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen.

Op zaterdag zullen er d.m.v. een mini-toernooi wedstrijdjes gespeeld worden. Hierbij zullen de spelers op zaterdagochtend verdeeld worden in teams en krijgen zij het shirt behorende bij hun team aan. Spelers nemen dan zelf een broekje en sokken mee. Het betreft 2 periodes (1 voor en 1 na de winterstop) van 10 weken, exclusief de schoolvakanties.

VVOR is momenteel nog op zoek naar enthousiaste ouders welke onder leiding van een coördinator gezamenlijk bij de trainingen helpen en de wedstrijdjes begeleiden. VVOR is een club van vrijwilligers en op zoek naar ouders die wekelijks of op toerbeurt willen helpen. Lijkt dit je super leuk om te doen en wil jij als trainer, begeleider onderdeel zijn van de leukste vereniging van Rotterdam Oost neem dan contact op met Kirsten Alarcon Moena, 0647075535 of email naar k.alarconmoena@gmail.com. Ook voor al je vragen betreffende de mini-league kun je hier terecht.

Klik hier voor de >>>>flyer<<<<