Scheidsrechters voor de jeugd gezocht

VVOR heeft een behoorlijke groep scheidsrechters voor de jeugdafdeling. Veel mensen beleven plezier aan het laten voetballen van onze jeugdteams. Door diverse omstandigheden is een aantal van hen (tijdelijk) niet beschikbaar. Hierdoor lopen we er, sinds kort, bijna wekelijks tegenaan dat er wedstrijden zijn waar de teams het zelf moeten oplossen. Dat is niet wat we willen en daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons scheidsrechterskorps. Er bestaat ook de mogelijkheid om via VVOR bij de KNVB een cursus te doen. Lees >>>>hier<<<< meer informatie over de cursusmogelijkheden. Uiteraard is het niet noodzakelijk om een cursus gedaan te hebben.
Neem contact op met de jeugdcommissie (jeugdbestuur@vvor.nl) als je interesse hebt en dan bespreken we de mogelijkheden.