Maatschappelijk verantwoord

maatschappelijks

VVOR voelt zich verbonden met….

[youtube width=”300″ height=”200″]https://www.youtube.com/watch?v=qaiVEe502ZU[/youtube]
Crocokids zet zich in voor een betere behandeling van kinderen met de chronische darmziekten Crohn en colitis ulcerosa. Crocokids wil door middel van de financiering  van wetenschappelijk onderzoek bijdragen aan het voorkomen en genezen van deze ziekten.
[youtube width=”300″ height=”200″]https://www.youtube.com/watch?v=Yjrsz_vKijc[/youtube]
KiKa heeft als doelstelling 95% genezing voor kinderen met kanker in 2025 en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig.
Word donateur, steun ons éénmalig of kom in actie voor KiKa. Want de strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen.
[youtube width=”300″ height=”200″]https://youtu.be/VBF1G1cjVK4[/youtube]
Bij het uitgaan maken al veel mensen de Bob-afspraak. Bij bezoek aan sportkantines en sportevenementen is dit nog niet altijd vanzelfsprekend. Ondanks het feit dat daar alcohol gedronken wordt en mensen vervolgens met de auto naar huis gaan. Ook bij bezoek aan een sportkantine of een sportevenement moeten van te voren heldere Bob-afspraken gemaakt worden. Want juist ook voor de sport geldt: maken én naleven van de Bob-afspraak is een teamprestatie. Bob, daar kun je mee thuiskomen.
[youtube width=”300″ height=”200″]https://www.youtube.com/watch?v=V9oOhnCZkHI[/youtube]
Veel jongeren gebruiken genotmiddelen zoals alcohol en drugs. Misschien experimenteer je zelf wel eens uit nieuwsgierigheid. Of je drinkt of blowt om te ontspannen. Het geeft je een relaxed gevoel. Ook gokken en gamen kunnen dat effect hebben. Heb je vragen?
Op het terrein bij VVOR staan twee papier containers. Deze containers worden iedere dinsdag geleegd en brengen 14 euro per container op. Alle kleine beetjes helpen en de actie hierop is zeer eenvoudig en voor iedereen gemakkleijk uit te voeren. Als ieder lid zijn oud papier wekelijks bij ons brengt levert dat jaarlijks een behoorlijk bedrag op. Doet u mee?!