Welke inzet is van leden nodig?

Verenigingsinzet informatie

Iedere betalend lid (of de ouder/verzorger daarvan) doet minimaal drie keer per seizoen 3 uur verenigingsinzet. We hebben het dan over bijvoorbeeld kantine/keuken dienst. We zijn ook op zoek naar leden die wat meer tijd willen investeren in de vereniging, denk hierbij aan wedstrijdsecretariaat. Help ons uw kind het voetballen mogelijk te maken. V.V.O.R. heeft leden nodig voor de volgende taken:

Trainer / coach

Een trainer-coach is twee keer per week beschikbaar om teamtrainingen van een uur te geven. Daarnaast is een trainer-coach aanwezig bij de wedstrijden om zijn of haar team te coachen. Natuurlijk moet een coach er plezier in hebben om met kinderen aan de slag te gaan. Het is belangrijk dat u meeleeft met de kinderen zowel bij winst als bij verlies. V.V.O.R. kan u daarbij ondersteunen met begeleiding of cursussen.

Teamleider

Een teamleider zorgt ervoor dat de teamleden op tijd geïnformeerd worden over wedstrijden, trainingen en afgelastingen. Hij of zij organiseert ook dat de spelers bij de uitwedstrijden kunnen komen en meldt het team aan bij het wedstrijdsecretariaat voorafgaand aan de wedstrijden. Dit zijn geen ingewikkelde, maar wel belangrijke zaken. We gaan ervan uit dat elk team een teamleider heeft, omdat de trainer-coach het druk heeft met het begeleiden van de spelers. De teamleider zorgt voor prettige sfeer in het team en motiveert kinderen en ouders om hieraan bij te dragen. Ook dient te teamleider er voor te zorgen dat 1 keer per 8 weken er bezetting is voor het wedstrijdsecretariaat.

Scheidsrechter

Een scheidsrechter, vanaf 14 jaar, is beschikbaar om wedstrijden voor de vereniging te fluiten. Als u ervaring heeft op dit gebied of bereid bent om een cursus te volgen, meld u zich dan aan bij het wedstrijdsecretariaat. De wedstrijdsecretaris zal contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Kantine / keuken dienst

Elke zaterdag en wellicht ook doordeweeks is inzet in de kantine en keuken gewenst. De diensten zijn zaterdag 3 uur lang  van 8:00 t/m 11:00  en 11:00 t/m 14:00. Elk lid die voor vrijwilligerswerk kiest wordt 4 x ingezet . 3  x gedurende de voetbal wedstrijden en 1 x voor toernooien. Toernooien zijn in mei / begin juni. De planning voor de voetbal wedstrijden wordt aan het begin van het voetbal seizoen doorgegeven. De toernooi planning in april.

Wedstrijdsecretariaat

Dit gebeurd volgens een vast rooster, dat op de website vermeld wordt. Dit houdt in dat iemand van het team (ouders of verzorgers) een ochtend op het wedstrijdsecretariaat aanwezig is van 07.30 tot 13.00 uur, Elke zaterdag zijn er wedstrijden die op bepaalde tijdstippen zijn ingepland. De teams moeten zich tijdig melden om de administratie voor en na de wedstrijd af te handelen. Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat de bezoekende teams netjes ontvangen worden en dat zij een kleedkamer toegewezen krijgen. Tevens zorgen zij er bij afgelastingen voor, dat de bezoekende teams ingelicht worden. Op het wedstrijdsecretariaat is altijd een ervaren coördinator aanwezig.

Steward/ kleedkamer toezicht

Een steward houdt toezicht op een aantal taken. In de ochtend is het druk met teams die in en uit lopen. De steward ziet erop toe dat teams de toegewezen kleedkamer gebruiken en dat ze deze netjes achter laten. Een steward wijst het publiek erop dat er niet op het veld wordt gelopen tijdens de wedstrijd en houdt ook toezicht op het verbod van alcoholgebruik langs de velden

Commissies

Binnen de vereniging zijn verschillende commissies actief, zoals de technische commissie, de sponsor-, activiteiten-, PR-, normen en waarden-, bouw-, en verenigingsinzet commissie. Deze taken zijn van belang voor een goed georganiseerde vereniging waarbinnen de verantwoordelijkheid voor de verschillende taken vastgelegd zijn.

Administratieve ondersteuning

Elk seizoen worden de teams weer netjes geformeerd en de administratie moet per team op orde worden gebracht. (namen teamleden, e-mailadressen, telefoonnummer, enz.). Daarnaast heeft De Grote Club Actie leden nodig om de formulieren te verwerken. Allemaal tijdsintensieve handelingen die met inzet van meerdere leden een stuk sneller gaan

Toernooiondersteuning

Bij het organiseren van toernooien moet er altijd veel geregeld te worden. Alle handjes om een toernooi in goede banen te leiden zijn welkom. Altijd leuk om daar deel van uit te maken en om leden een plezierige dag te bezorgen. Een beetje stress geeft dit altijd, maar de voldoening is des te groter.
Item toevoegen