Kleding-/sponsorbeleid VVOR

VVOR is verheugd dat de jarenlange samenwerking met huisleveranciers Bob v.d. Heijden en Masita wordt voorgezet. Onlangs is een contract afgesloten waarin is opgenomen dat VVOR jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid materiaal ontvangt.

Als tegenprestatie verplichten VVOR en haar leden zich om het tenue bij Bob v.d. Heijden af te nemen. Aan het begin van ieder seizoen wordt zoals altijd een verkoopdag in de kantine van VVOR georganiseerd. Een bezoek aan de winkel op de Bergselaan brengen kan natuurlijk ook.

Wanneer een sponsor een team wil voorzien van nieuwe tenues moet dit eveneens bij Bob v.d. Heijden besteld worden. Daar kan niet alleen de naam van de sponsor om het shirt gedrukt worden, tevens wordt kosteloos het logo van onze hoofdsponsor ING op het shirt aangebracht. Bent u van plan een tenue te sponsoren? Dan hoort daar ook een stukje sponsoring van VVOR bij. Neemt u dan contact op met Henk van der Linden secretarisvvor@hotmail.nl om nadere afspraken te maken. Bestellingen die niet via Bob v.d. Heijden lopen zullen direct van invloed zijn op de hoogte van haar sponsoring en kunnen dan ook niet worden toegestaan in het belang van VVOR.