JO7 – VVOR Mini-league

VVOR organiseert voor de de jongste voetballers ook in seizoen 2021/2022 weer een Mini-league. Hierbij zullen de spelers op maandagen ( m.u.v. de vakantie) gezamenlijk trainen en oefenpotjes spelen. De training is er op gericht om op speelse wijze de spelers balbeheersing en basistechnieken aan te leren, zoals passen, schieten en dribbelen. Ook zullen zij oefenen in het spelen van mini wedstrijdjes.
De trainingen zijn op maandagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur op een kunstgrasveld. Spelers dragen dan sportkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen.

Op zaterdag zullen er d.m.v. een mini-toernooi wedstrijdjes gespeeld worden. Hierbij zullen de spelers op zaterdagochtend verdeeld worden in teams en krijgen zij het shirt behorende bij hun team aan. Spelers nemen dan zelf een broekje en sokken mee. 

De trainingen worden geleidt door Cock Raaijmakers en ouders ondersteunen hem bij toerbeurt. Er zijn nu 3 ouders die willen/kunnen helpen, maar graag zien we dat aantal nog uitgebreid. Het onderstaande rooster zal dan nog worden aangepast. 

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie van V.V.O.R. via jeugdbestuur@vvor.nl

trainingsdatum   assistent-trainer
13-9-2021   Cornelis Kramer
20-9-2021   Danil Blinov
27-9-2021   Hai Jiang
4-10-2021   Cornelis Kramer
11-10-2021   Danil Blinov
18-10-2021   Hai Jiang
JO7 – spelers
Antonio, Giovanni
Arora, Anhad
Blinov, Mikhail
Chraidi, Selim
Croes, Nathan
Jiang, David
Karagoz, Mustafa  Eymen
Karagoz, Yusuf Emin
Klootwijk, Duuk
Klootwijk, Kick
Kramer, Hugo
Luz Lopes De Sousa, Rafael
Michels, Kimberly
Nube, Pijke
Rijsingen, Ference van
Samaniri, Raïs
Wijnaldum, Jianny